مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

625
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

577
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر نانو کود فسفاته اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا

صفحات

 صفحه شروع 517 | صفحه پایان 530

چکیده

 به منظور بررسی تأثیر نانوزئولیت های عامل دار شده با دو ترکیب آلی در آزادسازی فسفر و اثر آن بر خصوصیات رشدی گیاه لوبیا, آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در مرکز تحقیقات کشاورزی شهرستان همدان به اجرا در آمد. تیمارهای کودی شامل P0 (زئولیت بدون گروه عاملی (نمونه شاهد)), P1 (زئولیت + لیگاند AcAcEN), P2 (زئولیت + با لیگاند (HED) و P3 (سوپر فسفات تریپل) و همچنین دو نوع لوبیا شامل لوبیا قرمز رقم درخشان (Phaseolus vulgaris L. ) و لوبیا چشم بلبلی ژنوتیپ 29005 (Vigna unguiculata L. ) بودند. نتایج نشان داد که کاربرد کود نانوزئولیت عامل دارشده با لیگاند HED بیشتر از دو کود زئولیتی دیگر موجب بهبود ویژگی های کمی و کیفی گیاه لوبیا شده است. کود P2 در مورد عملکرد دانه و میزان جذب فسفات گیاه نتایج بهتری را نسبت به کود سوپر فسفات تریپل نشان داد و علاوه بر این, میزان آبشویی فسفاته در این کود کمتر بود. نتایج کلی نمایانگر نقش مفید و مؤثر نانوزئولیت عامل دار شده با لیگاند HED در بهبود ویژگی های رشد و خصوصیات کیفی و کمی گیاه لوبیا می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری، مسلم، میر، نوشین، و موسوی نیک، سیدمحسن. (1396). تأثیر نانو کود فسفاته اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(2 )، 517-530. SID. https://sid.ir/paper/209225/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری مسلم، میر نوشین، موسوی نیک سیدمحسن. تأثیر نانو کود فسفاته اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(2 ):517-530. Available from: https://sid.ir/paper/209225/fa

    IEEE: کپی

    مسلم حیدری، نوشین میر، و سیدمحسن موسوی نیک، “تأثیر نانو کود فسفاته اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 2 ، pp. 517–530، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209225/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button