مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

886
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

566
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر تنک دستی و شیمیایی میوه بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 44

چکیده

 درختان میوه باید عملکرد کافی در طول عمر اقتصادی خود به طور سالیانه داشته باشند. درختان میوه معمولا بیش از حد توانایی باردهی خود, گل تولید می کنند که اگر همگی این گل ها به میوه تبدیل شوند, درخت ضعیف و میوه ها ریز و نامرغوب شده و معمولا درخت دچار پدیده تناوب باردهی می شود. به همین دلیل, باید برخی از گل ها و میوه های جوان را به روش دستی, مکانیکی و یا شیمیایی حذف نمود. در پژوهش حاضر, تاثیر تنک دستی (10, 20 و 40 درصد حذف خوشه های میوه) و محلول پاشی با هورمون نفتالین استیک اسید (5, 10, 20 و 40 میلی گرم در لیتر) و اتفن (25, 50, 100 و 200 میلی گرم در لیتر) در مقایسه با شاهد (بدون اعمال تنک) بر میزان تنک میوه و برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در باغ تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند, در سال 1393 بررسی گردید. کاربرد نفتالین استیک اسید و اتفن سبب تنک موثر میوه ها گردید, به طوری که بیشترین میزان تنک در تیمار نفتالین استیک اسید 10 میلی گرم در لیتر و همچنین اتفن 50 میلی گرم در لیتر مشاهده گردید. از طرف دیگر, این تیمار ها میزان عملکرد را نیز نسبت به تیمار شاهد افزایش دادند. تنک دستی و کاربرد نفتالین استیک اسید و اتفن باعث افزایش طول, قطر, حجم, وزن تر 100 حبه, وزن خشک 100 حبه, آنتوسیانین, ویتامین ث, کل مواد جامد محلول و نسبت مواد جامد محلول به اسید کل شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کامیاب، فرشته، عابدینی، محمد، و خضری، مسعود. (1395). بررسی تاثیر تنک دستی و شیمیایی میوه بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(1)، 31-44. SID. https://sid.ir/paper/209295/fa

    Vancouver: کپی

    کامیاب فرشته، عابدینی محمد، خضری مسعود. بررسی تاثیر تنک دستی و شیمیایی میوه بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(1):31-44. Available from: https://sid.ir/paper/209295/fa

    IEEE: کپی

    فرشته کامیاب، محمد عابدینی، و مسعود خضری، “بررسی تاثیر تنک دستی و شیمیایی میوه بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 1، pp. 31–44، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209295/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button