مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

721
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

533
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشه ای انگور (.Vitis vinifera L) رقم «بی دانه قرمز»

صفحات

 صفحه شروع 653 | صفحه پایان 661

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادق پور، صابر، و ناصری، لطفعلی. (1393). تاثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشه ای انگور (.Vitis vinifera L) رقم «بی دانه قرمز». به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 16(3)، 653-661. SID. https://sid.ir/paper/209409/fa

    Vancouver: کپی

    صادق پور صابر، ناصری لطفعلی. تاثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشه ای انگور (.Vitis vinifera L) رقم «بی دانه قرمز». به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1393؛16(3):653-661. Available from: https://sid.ir/paper/209409/fa

    IEEE: کپی

    صابر صادق پور، و لطفعلی ناصری، “تاثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشه ای انگور (.Vitis vinifera L) رقم «بی دانه قرمز»،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 16، no. 3، pp. 653–661، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209409/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا