مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

716
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

566
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف ابیاری بر برخی صفات کمی و کیفی خلر (.Lathyrus sativus L)

صفحات

 صفحه شروع 701 | صفحه پایان 711

چکیده

 به منظور بررسی اثر سطوح مختلف ابیاری بر عملکرد, اجزای عملکرد و کیفیت گیاه علوفه ای خلر, ازمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار, در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه ولی عصر رفسنجان در بهار سال زراعی 1392 اجرا شد. سطوح ابیاری شامل ابیاری پس از 40 (شاهد), 60, 80 و 100 میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A از زمان استقرار گیاهچه تا پایان دوره رشد بودند. سطوح ابیاری بر درصد صفات کیفی شامل الیاف نامحلول در شوینده خنثی(NDF) , الیاف نامحلول در شوینده اسیدی ((ADF, لیگنین (ADL), نشاسته, پروتئین خام اندام هوایی و وزن هزاردانه اثر معنا داری نداشتند, اما محتوای صفات کیفی و همچنین تعداد دانه در بوته, عملکرد دانه در واحد سطح و زیست توده را به طور معناداری تحت تاثیر قرار دادند. براساس نتایج مقایسه میانگین محتوای صفات کیفی از تیمار 40 تا 80 میلی متر تبخیر از سطح تشتک تغییر معناداری نداشت, اما در تیمار 100 میلی متر تبخیر نسبت به شاهد به طور معناداری کمتر بود. همچنین عملکرد دانه, تعداد دانه در بوته و وزن زیست توده در تیمار 40 میلی متر تبخیر بیشترین (به ترتیب 165.5 گرم در متر مربع,  36.17در بوته و 2.4 گرم در بوته) و در تیمار 100 میلی متر, کمترین مقدار (63.1 گرم در مترمربع, 24.5 در بوته و 1.07 گرم در بوته) را داشتند. براساس نتایج, عملکرد کیفی علوفه خلر تا سطح 80 میلی متر تبخیر به کمبود آب تا حدودی متحمل است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رستگاری، الهام، مداح حسینی، شهاب، و آذری، آرمان. (1394). تاثیر سطوح مختلف ابیاری بر برخی صفات کمی و کیفی خلر (.Lathyrus sativus L). به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 17(3)، 701-711. SID. https://sid.ir/paper/209645/fa

    Vancouver: کپی

    رستگاری الهام، مداح حسینی شهاب، آذری آرمان. تاثیر سطوح مختلف ابیاری بر برخی صفات کمی و کیفی خلر (.Lathyrus sativus L). به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1394؛17(3):701-711. Available from: https://sid.ir/paper/209645/fa

    IEEE: کپی

    الهام رستگاری، شهاب مداح حسینی، و آرمان آذری، “تاثیر سطوح مختلف ابیاری بر برخی صفات کمی و کیفی خلر (.Lathyrus sativus L)،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 17، no. 3، pp. 701–711، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209645/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button