APA:
کپیقاسمی، ابراهیم، خوروش، محمد، قربانی، غلامرضا، امیدی، حسین، و امامی، محمدرضا. (1393). تاثیر فرآوری های شیمیایی بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای کاه برنج. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، -(105)، 193-202. SID. https://sid.ir/paper/214993/fa
Vancouver:
کپیقاسمی ابراهیم، خوروش محمد، قربانی غلامرضا، امیدی حسین، امامی محمدرضا. تاثیر فرآوری های شیمیایی بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای کاه برنج. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1393؛-(105):193-202. Available from: https://sid.ir/paper/214993/fa
IEEE:
کپیابراهیم قاسمی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، حسین امیدی، و محمدرضا امامی، “تاثیر فرآوری های شیمیایی بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای کاه برنج،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 105، pp. 193–202، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/214993/fa