APA:
کپیمهرابی، عطیه، قورچی، تقی، و رضوی، سیداسماعیل. (1394). مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor). علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، -(107)، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/484477/fa
Vancouver:
کپیمهرابی عطیه، قورچی تقی، رضوی سیداسماعیل. مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor). علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛-(107):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/484477/fa
IEEE:
کپیعطیه مهرابی، تقی قورچی، و سیداسماعیل رضوی، “مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor)،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 107، pp. 49–60، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/484477/fa