Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

381
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

111
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor)

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 60

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهرابی، عطیه، قورچی، تقی، و رضوی، سیداسماعیل. (1394). مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor). علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، -(107)، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/484477/fa

    Vancouver: کپی

    مهرابی عطیه، قورچی تقی، رضوی سیداسماعیل. مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor). علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛-(107):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/484477/fa

    IEEE: کپی

    عطیه مهرابی، تقی قورچی، و سیداسماعیل رضوی، “مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor)،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 107، pp. 49–60، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/484477/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا