مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,138
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسانس آویشن بر صفات عملکرد، تلفات، اسیدیته و تغییرات جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 45

چکیده

 به منظور بررسی اثراسانس آویشن بر صفات عملکرد, تلفات, اسیدیته و تغییرات جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی آزمایش حاضر اجرا گردید. 500 قطعه جوجه خروس گوشتی یک روزه سویه راس 308 در یک طرح آماری کامل تصادفی با تعداد 4 تیمار به صورت تصادفی گروه بندی شدند. طول دوره آزمایش 42 روز بود. جیره ها برای تمام تیمارها از نظر انرژی, پروتئین و اجزای غذایی یکسان بودند. اسانس آویشن خالص در 4 سطح به عنوان تیمار آزمایشی به آب آشامیدنی جوجه ها اضافه شد, شامل شاهد (فاقد اسانس آویشن) و سطوح 0.1, 0.15 و 0.2 درصد (معادل 1, 1.5 و 2 میلی لیتر در هر لیتر آب آشامیدنی). صفات مورد بررسی شامل خوراک مصرفی, افزایش وزن و ضریب تبدیل دوره و میزان pH محتویات ایلئوم به همراه شمارش جمعیت میکروبی در سن 21 و 42 روزگی بودند. نتایج نشان داد, بیشترین خوراک مصرفی مربوط به تیمار 0.2 درصد و کمترین مقدار مربوط به تیمار شاهد بود (p<0.05). بیشترین رشد روزانه مربوط به تیمارهای 0.15 و 0.2 درصد و کمترین مقدار مربوط به تیمار شاهد بود (p<0.05). کمترین ضریب تبدیل مربوط به تیمار 0.15 درصد و بیشترین به تیمار شاهد تعلق داشت (p<0.05). کمترین تلفات در تمامی سنین مربوط به تیمار 0.1 بود و تفاوت آن با بقیه تیمارها معنی دار شد (p<0.05). کمترین pH مربوط به تیمارهای 0.1, 0.15 و 0.2 بود که در مقایسه با شاهد تفاوت معنی دار داشتند (p<0.05). بیشترین تعداد باکتری نوع کلی فرم و کمترین تعداد باکتری نوع لاکتوباسیل مربوط به تیمار فاقد اسانس آویشن بود (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رهبرنیا، بابک، یعقوب فر، اکبر، کرکودی، کیوان، و کلانتری نیستانکی، مجید. (1392). اثر اسانس آویشن بر صفات عملکرد, تلفات, اسیدیته و تغییرات جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، -(101)، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/215044/fa

    Vancouver: کپی

    رهبرنیا بابک، یعقوب فر اکبر، کرکودی کیوان، کلانتری نیستانکی مجید. اثر اسانس آویشن بر صفات عملکرد, تلفات, اسیدیته و تغییرات جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1392؛-(101):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/215044/fa

    IEEE: کپی

    بابک رهبرنیا، اکبر یعقوب فر، کیوان کرکودی، و مجید کلانتری نیستانکی، “اثر اسانس آویشن بر صفات عملکرد, تلفات, اسیدیته و تغییرات جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 101، pp. 37–45، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215044/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button