مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,139
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

265
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر اسانس آویشن و کاکوتی بر فلور میکروبی روده در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 305 | صفحه پایان 312

چکیده

اسانس ها به عنوان محرک های رشد, نقش مهمی در بهبود فلور میکروبی و خصوصیات مورفولوژیکی روده و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی دارند. هدف از مطالعه حاضر, ارزیابی تاثیر اسانس آویشن و کاکوتی بر فلور میکروبی روده در جوجه های گوشتی بود. بدین منظور 468 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس- 308, با سه ترکیب اسانسی آویشن, کاکوتی و مخلوط آویشن و کاکوتی, در دو شکل استفاده (در آب و در خوراک) و در دو سطح (0.15 و0.3 درصد جیره) در 13 تیمار با 3 تکرار و 12 قطعه جوجه در هر تکرار, از سن 10 تا 42 روزگی مورد آزمایش قرار گرفتند. در سن 42 روزگی دو قطعه جوجه از هر تکرار انتخاب و بعد از 12 ساعت گرسنگی دادن, کشتار شدند. سپس قطعه ای از ایلئوم هر پرنده جهت شمارش جمعیت میکروبی به آزمایشگاه ارسال شد. شمارش کلی باکتری های کلی فرم و لاکتوباسیلوس در مورد هر نمونه انجام شد و نتایج توسط نرم افزار SPSS تحلیل گردیدند. شمارش کلی باکتری های کلی فرم در گروه های تغذیه شده با 0.3 درصد مخلوط آویشن و کاکوتی کمترین مقدار بود, ولی با گروه شاهد اختلاف معنی داری را نشان ندادند. شمارش کلی لاکتوباسیلوس در گروه تغذیه شده با 0.3 درصد مخلوط آویشن و کاکوتی در دان, بیشترین تعداد را نشان داد که در مقایسه با گروه شاهد اختلاف معنی داری داشت (0.05>p). به طورکلی, تفاوت معنی داری از نظر روش مصرف آویشن و کاکوتی در بین گروه های آزمایشی مشاهده نشد. نتایج مطالعه نشان داد افزودن اسانس 0.3 درصد مخلوط آویشن و کاکوتی به جیره غذایی جوجه های گوشتی می تواند در بهبود میکروفلور مفید (لاکتوباسیلوس) و کاهش باکتری های مضر (اشریشیاکولای) ایلئوم در این جوجه ها موثر باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهدوی، سامان، و نوبخت، علی. (1396). ارزیابی تاثیر اسانس آویشن و کاکوتی بر فلور میکروبی روده در جوجه های گوشتی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 11(4 (پیاپی 44) )، 305-312. SID. https://sid.ir/paper/183019/fa

    Vancouver: کپی

    مهدوی سامان، نوبخت علی. ارزیابی تاثیر اسانس آویشن و کاکوتی بر فلور میکروبی روده در جوجه های گوشتی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1396؛11(4 (پیاپی 44) ):305-312. Available from: https://sid.ir/paper/183019/fa

    IEEE: کپی

    سامان مهدوی، و علی نوبخت، “ارزیابی تاثیر اسانس آویشن و کاکوتی بر فلور میکروبی روده در جوجه های گوشتی،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 44) ، pp. 305–312، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183019/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button