Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,111
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 68

چکیده

 به منظور بررسی اثر منابع مختلف محرک رشد بر عملکرد, خصوصیات لاشه و جمعیت باکتریایی دستگاه گوارش نیمچه های گوشتی, آزمایشی با استفاده از 384 قطعه جوجه راس آرین یک روزه در طی یک دوره 7 الی 42 روزگی انجام گرفت. جوجه ها در ابتدا به طور تصادفی به 8 تیمار آزمایشی اختصاص داده شدند. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از 1- شاهد (بدون محرک رشد), 2- جیره شاهد + اسید فرمیک (%0.25) 3-جیره شاهد + آنتی بیوتیک ویرجینیا مایسین (250 گرم در تن) 4- جیره شاهد + مخمر ساکارومایسیس سرویسیا (%0.1) 5- جیره شاهد + آنتی بیوتیک ویرجینیا مایسین (250 گرم در تن) + اسید فرمیک (%0.25) 6- جیره شاهد + مخمر ساکارومایسیس سرویسیا (%0.1) + اسید فرمیک (%0.25) 7- جیره شاهد + آنتی بیوتیک ویرجینیا مایسین (250 گرم در تن)+ مخمر ساکارومایسیس سرویسیا (%0.1) 8- جیره شاهد + آنتی بیوتیک ویرجینیا مایسین (250 گرم در تن)+ مخمر ساکارومایسیس سرویسیا (%0.1) اسید فرمیک (%0.25). هر تیمار حاوی سه تکرار بود که در هر تکرار 16 قطعه جوجه مورد استفاده قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده, اسید فرمیک تاثیر معنی داری بر عملکرد و سایر پارامترهای اندازه گیری شده را نداشت. حال آنکه تاثیر مخمر و آنتی بیوتیک بصورت توام تاثیر معنی داری (P<0.05) بر کلیه پارامترهای اندازه گیری شده است. افزودن آنتی بیوتیک به تنهایی نیز سبب بهبود معنی دار (P<0.05) وزن بدن, ضریب تبدیل غذا, خصوصیات لاشه و کاهش درصد چربی حفره بطنی شد. محرک های رشد تاثیر معنی داری (P<0.05) بر کاهش باکتریهای دستگاه گوارش بالاخص ایشریشیا کلی, داشتند که بیشترین اثر به هنگام افزودن مخمر و آنتی بیوتیک بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طهماسبی، عبدالمنصور، فلکیان، کریم، مقدم، غلامعلی، تقی زاده، اکبر، و بیات کوهسار، جواد. (1389). تاثیر ساکارومایسس سرویسیا, اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد, خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 2(1)، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/218265/fa

    Vancouver: کپی

    طهماسبی عبدالمنصور، فلکیان کریم، مقدم غلامعلی، تقی زاده اکبر، بیات کوهسار جواد. تاثیر ساکارومایسس سرویسیا, اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد, خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1389؛2(1):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/218265/fa

    IEEE: کپی

    عبدالمنصور طهماسبی، کریم فلکیان، غلامعلی مقدم، اکبر تقی زاده، و جواد بیات کوهسار، “تاثیر ساکارومایسس سرویسیا, اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد, خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 2، no. 1، pp. 61–68، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218265/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا