Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

912
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

563
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پروبیوتیک پروتکسین و اسید فرمیک بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 16

چکیده

 در این تحقیق تاثیر پروتکسین و اسید فرمیک بر عملکرد 200 قطعه جوجه یکروزه گوشتی سویه کاب 500 در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار, 5 تکرار و 10 جوجه در هر واحد آزمایشی بررسی شد. جوجه های گروه اول به عنوان شاهد از جیره پایه استفاده نمودند. جوجه های گروه دوم, سوم و چهارم به ترتیب از جیره حاوی 0.1gr/kg پروتکسین, 0.8 درصد اسید فرمیک و 0.1gr/kg پروتکسین به همراه 0.8 درصد اسید فرمیک در دان استفاده کردند. به منظور اندازه گیری صفات عملکرد, جوجه ها و غذای باقیمانده در هر تکرار, هفتگی توزین و ضریب تبدیل محاسبه شد. در پایان 42 روزگی و پس از کشتار, نسبت وزنی اجزای لاشه اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تیمارهای آزمایشی بر افزایش وزن زنده اثر معنی دار نداشتند (P>0.05). در دوره رشد با مصرف پروتکسین و پروتکسین با اسید فرمیک, مصرف خوراک به ترتیب 141.807 و 141.051 و در دوره پایانی پروتکسین باعث کاهش مصرف خوراک روزانه تا 124.40 گرم به ازای هر جوجه شد (P<0.05). در دوره های رشد و پایانی ضریب تبدیل تحت تاثیر گروه های آزمایشی بهبود یافت (P<0.05) اما گروه چهارم اختلاف معنی داری با گروه های دوم و سوم نداشت (P>0.05). نسبت وزن بورس و تیموس در همه گروه های آزمایشی نسبت به شاهد افزایش یافت (P>0.05). سایر اجزای لاشه اختلاف معنی داری نداشتند (P>0.05). نتایج این تحقیق نشان داد مصرف پروتکسین و اسید فرمیک باعث کاهش ضریب تبدیل و افزایش وزن بورس و تیموس شد ولی مصرف همزمان آنها تاثیر هم افزایی نداشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میربابایی لنگرودی، نیلوفر، محمدی، مهرداد، و روستایی علی مهر، محمد. (1391). تاثیر پروبیوتیک پروتکسین و اسید فرمیک بر عملکرد جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 1(3)، 9-16. SID. https://sid.ir/paper/237210/fa

    Vancouver: کپی

    میربابایی لنگرودی نیلوفر، محمدی مهرداد، روستایی علی مهر محمد. تاثیر پروبیوتیک پروتکسین و اسید فرمیک بر عملکرد جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(3):9-16. Available from: https://sid.ir/paper/237210/fa

    IEEE: کپی

    نیلوفر میربابایی لنگرودی، مهرداد محمدی، و محمد روستایی علی مهر، “تاثیر پروبیوتیک پروتکسین و اسید فرمیک بر عملکرد جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 3، pp. 9–16، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237210/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا