Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

702
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

514
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات دفعات خوراک دهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین

صفحات

 صفحه شروع 128 | صفحه پایان 136

چکیده

 مطالعه حاضر به منظور بررسی اثرات دفعات خوراک دهی بر توان تولیدی گاوهای شیرده تغذیه شده با جیره ای کاملا مخلوط بر پایه یونجه خرد شده انجام گرفت. طی این آزمایش 8 راس گاو چند بار زایش کرده هلشتاین (اوایل زایش) که در جایگاه های انفرادی (4 × 3 متر) نگه داری می شدند, یک بار در روز (1x) در ساعت 07:00 صبح, یا 4 بار در روز (4x) در ساعات 07:00, 13:00, 19:00 و 01:00 جیره کاملا مخلوط دریافت کردند. آزمایش در قالب یک طرح گردان 2 × 2 با 2 دوره 20 روزه انجام شد. هنگامی که 4x به 1x تغییر پیدا کرد, مصرف ماده خشک از 20.0 به 21.1 کیلوگرم در روز و همچنین انرژی خالص شیردهی نیز از 34.4 به 36.4 افزایش پیدا کرد. درصد باقیمانده خوراک به TMR عرضه شده (7.6 درصد در مقابل 10 درصد) تولید شیر (31.5 در مقابل 30.7 کیلوگرم در روز),NEL  شیر خروجی (21.7 در مقابل 21.4 مگاکالری در روز), درصد چربی (3.5 در مقابل 3.6 درصد), درصد پروتئین (3.2 در مقابل 3.2 درصد), نسبت NEL شیر به NEL مصرفی (0.60 در مقابل 0.62) و pH مدفوع (6.64 در مقابل 6.62) به ترتیب بین دو تیمار 1x و 4x تفاوت معنی داری نداشتند. pH ادرار در 4x نسبت به 1x بیشتر بود (8.12 در مقابل 8.00) و انسولین سرم تمایل به افزایش داشت (10.9 در مقابل 6.9 میکرو واحد بین المللی در میلی لیتر) اسیدهای چرب آزاد سرم نیز در پاسخ به 4x افزایش یافت. بنابراین, در شرایط خوراک دهی و نگهداری غیر رقابتی افزایش عرضه دفعات خوراک دهی در اوایل شیردهی مزیت تولیدی و متابولیکی ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریم زاده، سیدمهدی، امانلو، حمید، نیک خواه، اکبر، سیرجانی، محمدعلی، و نوری، غلامرضا. (1391). اثرات دفعات خوراک دهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین. پژوهش های علوم دامی ایران، 4(2)، 128-136. SID. https://sid.ir/paper/218295/fa

    Vancouver: کپی

    کریم زاده سیدمهدی، امانلو حمید، نیک خواه اکبر، سیرجانی محمدعلی، نوری غلامرضا. اثرات دفعات خوراک دهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1391؛4(2):128-136. Available from: https://sid.ir/paper/218295/fa

    IEEE: کپی

    سیدمهدی کریم زاده، حمید امانلو، اکبر نیک خواه، محمدعلی سیرجانی، و غلامرضا نوری، “اثرات دفعات خوراک دهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 4، no. 2، pp. 128–136، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218295/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا