APA:
کپیغلامی، مصطفی، حسن آبادی، احمد، نصیری مقدم، حسن، گلیان، ابوالقاسم، و حاجاتی، حسنا. (1394). اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد, صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 7(2)، 139-152. SID. https://sid.ir/paper/218456/fa
Vancouver:
کپیغلامی مصطفی، حسن آبادی احمد، نصیری مقدم حسن، گلیان ابوالقاسم، حاجاتی حسنا. اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد, صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1394؛7(2):139-152. Available from: https://sid.ir/paper/218456/fa
IEEE:
کپیمصطفی غلامی، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، ابوالقاسم گلیان، و حسنا حاجاتی، “اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد, صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 139–152، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218456/fa