APA:
کپیشیوآزاد، محمود، کریم زاده، صادق، زاغری، مجتبی، و طاهرخانی، رضا. (1389). بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 2(1)، 11-17. SID. https://sid.ir/paper/218270/fa
Vancouver:
کپیشیوآزاد محمود، کریم زاده صادق، زاغری مجتبی، طاهرخانی رضا. بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1389؛2(1):11-17. Available from: https://sid.ir/paper/218270/fa
IEEE:
کپیمحمود شیوآزاد، صادق کریم زاده، مجتبی زاغری، و رضا طاهرخانی، “بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 2، no. 1، pp. 11–17، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218270/fa