مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

672
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

562
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 7

چکیده

 آمین های بیوژن مولکول های کوچک آلی با ساختار آروماتیک و هیدروسیکلیک می باشند. این ترکیبات توسط آنزیم های دکربوکسیلاز باکتریایی از اسیدآمینه آزاد مواد غذایی شکل می گیرند. هدف مطالعه حاضر بررسی امکان استفاده از پوترسین و هیستامین به عنوان شاخص مناسب جهت ارزیابی تازگی ماهی قزل آلای رنگین کمان بود. برای این منظور غلظت های هیستامین و پوترسین ماهیان نگه داری شده در یخ برای دوره 8 روزه و با فواصل زمانی 3 روزه به وسیله دستگاه HPLC تعیین گردید. در این بررسی هیستامین در اولین و سومین روز نگهداری تشخیص داده نشد, اما پوترسین در روز 3 به 1.30±0.03 میکروگرم در گرم رسید. غلضت اولیه هیستامین و پوترسین به ترتیب 0.7 و 1.3 میکروگرم در گرم بود و در انتهای دوره به ترتیب به 13.5 و 18 میکروگرم در گرم رسید که به لحاظ آماری معنی دار (p<0.05) بود. طبق یافته های مطالعه, بین جمعیت باکتری های مزوفیل و هیستامین و نیز بین جمعت باکتریاهای سایکروتروف و مقدار پوترسین رابطه معنی داری (p<0.05) وجود داشت (p<0.05). بنابراین تغییرات سطوح پوترسین و هیستامین می تواند شاخص مناسبی برای ارزیابی تازگی ماهی قزل آلای رنگین کمان باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی رنجبری، علی، اکرمی، رزا، و شریفی راینی، رضا. (1394). بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز. بهداشت مواد غذایی، 5(3 (پیاپی 19))، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/222775/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی رنجبری علی، اکرمی رزا، شریفی راینی رضا. بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(3 (پیاپی 19)):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/222775/fa

    IEEE: کپی

    علی قربانی رنجبری، رزا اکرمی، و رضا شریفی راینی، “بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 3 (پیاپی 19)، pp. 1–7، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222775/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button