APA:
کپیقربانی رنجبری، علی، اکرمی، رزا، و شریفی راینی، رضا. (1394). بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز. بهداشت مواد غذایی، 5(3 (پیاپی 19))، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/222775/fa
Vancouver:
کپیقربانی رنجبری علی، اکرمی رزا، شریفی راینی رضا. بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(3 (پیاپی 19)):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/222775/fa
IEEE:
کپیعلی قربانی رنجبری، رزا اکرمی، و رضا شریفی راینی، “بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 3 (پیاپی 19)، pp. 1–7، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222775/fa