APA:
کپیمشاک، زهره، مرادی، بیژن، و مرادی، بهروز. (1390). بررسی میزان هیستامین در ماهی های قزل آلای رنگین کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری شده از مراکز فروش ماهی در تهران. بهداشت مواد غذایی، 1(2 (پیاپی 2))، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/222791/fa
Vancouver:
کپیمشاک زهره، مرادی بیژن، مرادی بهروز. بررسی میزان هیستامین در ماهی های قزل آلای رنگین کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری شده از مراکز فروش ماهی در تهران. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(2 (پیاپی 2)):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/222791/fa
IEEE:
کپیزهره مشاک، بیژن مرادی، و بهروز مرادی، “بررسی میزان هیستامین در ماهی های قزل آلای رنگین کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری شده از مراکز فروش ماهی در تهران،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 2 (پیاپی 2)، pp. 39–47، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222791/fa