APA:
کپیقربانپور، محمد. (1396). اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب. بهداشت مواد غذایی، 7(3 (پیاپی 27) )، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/222889/fa
Vancouver:
کپیقربانپور محمد. اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(3 (پیاپی 27) ):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/222889/fa
IEEE:
کپیمحمد قربانپور، “اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27) ، pp. 15–24، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222889/fa