مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

583
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

179
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 24

چکیده

 هدف از تحقیق حاضر ارائه روشی جدید جهت تهیه نانوکامپوزیت اکسیدروی/سیلیکاژل می باشد. بدین منظور, از غوطه ور کردن سیلیکاژل در نمک مذاب سولفات روی در دمای 560 درجه سلسیوس استفاده شد. برای سنتز این نانوکامپوزیت از هیچ عامل احیا کننده و یا ماده شیمیایی به غیر از سولفات روی استفاده نشد و با این روش سنتز نانوذرات و تثبیت آن ها بر روی پایه در زمانی کمتر از 60 دقیقه میسر گردید. نانوکامپوزیت اکسیدروی/سیلیکاژل ساخته شده توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی و اسپکترومتر فرابنفش-مرئی مورد ارزیابی قرار گرفت. بر اساس نتایج میکروسکوپ الکترونی روبشی مشخص شد که تماس سیلیکاژل با نمک مذاب منجر به تشکیل نانوذرات بر روی سطح سیلیکاژل شده است. از سوی دیگر, افزایش زمان تماس موجب بزرگ تر شدن نانوذرات اکسید روی شد. نتایج حاصل از کشت میکروبی نشان دادند که با تماس 60 دقیقه ای مابین سیلیکاژل و نمک مذاب نانوکامپوزیت بهینه با کشندگی بالای 99.85 درصد علیه باکتری اشریشیا کولای به دست آمد. تست آب شویی نیز بر پایداری نانوکامپوزیت های ساخته شده دلالت داشت و میزان رهاسازی روی در آب کمتر از 1.5 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانپور، محمد. (1396). اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب. بهداشت مواد غذایی، 7(3 (پیاپی 27) )، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/222889/fa

    Vancouver: کپی

    قربانپور محمد. اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(3 (پیاپی 27) ):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/222889/fa

    IEEE: کپی

    محمد قربانپور، “اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27) ، pp. 15–24، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222889/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button