APA:
کپیاجاق، سیدمهدی، عادلی، افشین، عبدالهی، مهدی، کاظمی، محسن، و حبیبی، مریم. (1396). اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 5(1 )، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/506877/fa
Vancouver:
کپیاجاق سیدمهدی، عادلی افشین، عبدالهی مهدی، کاظمی محسن، حبیبی مریم. اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛5(1 ):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/506877/fa
IEEE:
کپیسیدمهدی اجاق، افشین عادلی، مهدی عبدالهی، محسن کاظمی، و مریم حبیبی، “اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 5، no. 1 ، pp. 13–23، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/506877/fa