مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

640
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

135
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 23

چکیده

 تحقیق حاضر با هدف بررسی اثر افزودن نانو اکسید روی بر خواص فیلم دولایه آگار- کاپاکاراژینان صورت پذیرفت. فیلم دولایه حاوی نانواکسید روی به روش قالب گیری با افزودن نانوذرات در غلظت های مختلف w/w 0, 5/0, 1 و 5/1% به کاپاکاراژینان و در نهایت افزودن این مخلوط بر بستر پلیمری تولیدشده از آگار تهیه گردید. ویژگی های نانوکامپوزیت ساخته شده شامل رنگ, حلالیت, رطوبت, خواص مکانیکی, کدورت, عبور نور و نفوذپذیری به بخار آب مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان داد که افزودن نانو اکسید روی به طور قابل ملاحظه ای عبور امواج فرابنفش را در فیلم ها کاهش داد اما موجب افزایش معنی دار (p<0.05) کدورت در غلظت های متفاوت گردید به گونه ای که بیشترین کدورت در فیلم حاوی %1.5 نانو اکسیدروی مشاهده گردید. میزان حلالیت در آب به طور معنی داری کاهش یافت و از %84.96 در فیلم شاهد به %32.45 در فیلم حاوی %0.5 نانو اکسیدروی رسید. نتایج آزمون های مکانیکی نشان داد که افزودن نانو اکسیدروی موجب افزایش مقاومت کششی و افزایش طول درلحظه پاره شدن درفیلم حاوی %0.5 نانواکسیدروی گردید. همچنین میزان نفوذپذیری نسبت به بخار آب به طور معنی داری کاهش یافته و از 0.61 10-10 g/m2s Pa در فیلم شاهد به 0.34 10-10 g/m2s Pa در فیلم حاوی %0.5 نانو اکسیدروی رسید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اجاق، سیدمهدی، عادلی، افشین، عبدالهی، مهدی، کاظمی، محسن، و حبیبی، مریم. (1396). اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 5(1 )، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/506877/fa

    Vancouver: کپی

    اجاق سیدمهدی، عادلی افشین، عبدالهی مهدی، کاظمی محسن، حبیبی مریم. اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛5(1 ):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/506877/fa

    IEEE: کپی

    سیدمهدی اجاق، افشین عادلی، مهدی عبدالهی، محسن کاظمی، و مریم حبیبی، “اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 5، no. 1 ، pp. 13–23، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/506877/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button