APA:
کپیزینلی، طیبه، محسن زاده، محمد، رضاییان دلوئی، رویا، و نبی پور، رویا. (1394). بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری های مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی. بهداشت مواد غذایی، 5(4 (پیاپی 20))، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/222934/fa
Vancouver:
کپیزینلی طیبه، محسن زاده محمد، رضاییان دلوئی رویا، نبی پور رویا. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری های مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(4 (پیاپی 20)):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/222934/fa
IEEE:
کپیطیبه زینلی، محمد محسن زاده، رویا رضاییان دلوئی، و رویا نبی پور، “بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری های مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 4 (پیاپی 20)، pp. 27–36، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222934/fa