مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,019
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 40

چکیده

 هدف از مطالعه حاضر تعیین عوامل باکتریایی موجود در آبسه های کبدی در گاوان کشتار شده در کشتارگاه صنعتی تبریز می باشد. در طی این مطالعه بازرسی کشتارگاهی 355 راس گاو پس از کشتار از نظر حضور آبسه کبدی صورت پذیرفت. در صورت حضور آبسه در هر کبد مشخصات دام شامل: جنس, سن, آبستنی و مشخصات آبسه (تعداد, اندازه, محل بر روی کبد) ثبت می گردید, سپس آبسه به طور کامل از بافت کبد جدا گردیده و در کنار یخ به آزمایشگاه منتقل می شد. در محل آزمایشگاه کشت باکتریایی هوازی, بی هوازی و میکروآئروفیلیک به روش استاندارد از آبسه های کبدی به انجام رسید. از 355 راس گاو کشتارشده 28 راس (7.8%) به آبسه کبدی مبتلا بودند. تعداد 22 (78.57%) کبد از28 کبد مبتلا, حاوی یک آبسه بودند و تنها 6 (21.42%) کبد حاوی 2 آبسه و یا بیشتر بودند. فوزوباکتریوم نکروفوروم از 15 (53.57%) کبد مبتلا به آبسه و آرکانوباکتریوم پیوژنز از 10 (35.71%) آبسه کبدی به عنوان جرم مولد آبسه جدا گردیدند. نتایج حاصل از تحقیق حاضر نشان داد که فوزوباکتریوم نکروفوروم مهم ترین عامل ایجاد آبسه های کبدی جداشده از گاوان کشتارشده در کشتارگاه تبریز می باشد و آرکانوباکتریوم پیوژنز از نظر اهمیت در ایجاد آبسه در رتبه دوم قرار دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خاک پور، منصور، عمواوغلی تبریزی، بهرام، و عالی نسب، عارف. (1390). تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز. بهداشت مواد غذایی، 1(3 (پیاپی 3))، 35-40. SID. https://sid.ir/paper/222972/fa

    Vancouver: کپی

    خاک پور منصور، عمواوغلی تبریزی بهرام، عالی نسب عارف. تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(3 (پیاپی 3)):35-40. Available from: https://sid.ir/paper/222972/fa

    IEEE: کپی

    منصور خاک پور، بهرام عمواوغلی تبریزی، و عارف عالی نسب، “تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 3 (پیاپی 3)، pp. 35–40، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222972/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button