APA:
کپیفرشباف درهمی، سعید، قیامی راد، مهدی، و محمودی، رزاق. (1395). بررسی مقایسه ای تاثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری های پاتوژن. بهداشت مواد غذایی، 6(3 (پیاپی 23) )، 35-42. SID. https://sid.ir/paper/222982/fa
Vancouver:
کپیفرشباف درهمی سعید، قیامی راد مهدی، محمودی رزاق. بررسی مقایسه ای تاثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری های پاتوژن. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(3 (پیاپی 23) ):35-42. Available from: https://sid.ir/paper/222982/fa
IEEE:
کپیسعید فرشباف درهمی، مهدی قیامی راد، و رزاق محمودی، “بررسی مقایسه ای تاثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری های پاتوژن،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 3 (پیاپی 23) ، pp. 35–42، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222982/fa