Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

737
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

544
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای تاثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری های پاتوژن

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 42

چکیده

 اگرچه آنتی بیوتیک ها به عنوان درمان مرسوم در بیماری های عفونی استفاده می شود اما این درمان ها با مشکلات زیادی ازجمله عوارض جانبی ناخواسته و مقاومت نسبت به آنتی بیوتیک ها همراه هست. هدف از این مطالعه مقایسه تاثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گیاه گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی باکتری های اشریشیا کولای, سالمونلا تیفی موریوم, استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا منوسیتوژنز بود. آزمون ها با روش چاهک و میکروپلیت (برای تعیین MIC و MBC) انجام پذیرفت. نتایج انتشار چاهک نشان داد که استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا منوسایتوژنز حساس و اشریشیا کولای و سالمونلا تیفی موریوم مقاوم به عصاره های آبی و الکلی بودند. عصاره گیاه دارای کمترین غلظت بازدارندگی معادل 6.25 mg/ml و کمترین غلظت باکتری کشی برابر با 12.5 mg/ml در مقابل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بودند. عصاره های آبی و الکلی گیاه گشنیز بر رشد باکتری های گرم مثبت استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا منوسیتوژنز تاثیر داشت, اما بر روی باکتری های گرم منفی سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیا کولای بی تاثیر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرشباف درهمی، سعید، قیامی راد، مهدی، و محمودی، رزاق. (1395). بررسی مقایسه ای تاثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری های پاتوژن. بهداشت مواد غذایی، 6(3 (پیاپی 23) )، 35-42. SID. https://sid.ir/paper/222982/fa

    Vancouver: کپی

    فرشباف درهمی سعید، قیامی راد مهدی، محمودی رزاق. بررسی مقایسه ای تاثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری های پاتوژن. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(3 (پیاپی 23) ):35-42. Available from: https://sid.ir/paper/222982/fa

    IEEE: کپی

    سعید فرشباف درهمی، مهدی قیامی راد، و رزاق محمودی، “بررسی مقایسه ای تاثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری های پاتوژن،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 3 (پیاپی 23) ، pp. 35–42، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222982/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا