مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

728
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

586
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی دانه زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 29

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معتمدی فر، محمد، هاشمی زاده، زهرا، حقیقتی، غزاله، یوسفی اوروند، ارشید، و صدیق، هادی. (1393). بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی دانه زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی. علوم پزشکی صدرا، 3(1)، 21-29. SID. https://sid.ir/paper/238820/fa

    Vancouver: کپی

    معتمدی فر محمد، هاشمی زاده زهرا، حقیقتی غزاله، یوسفی اوروند ارشید، صدیق هادی. بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی دانه زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی. علوم پزشکی صدرا[Internet]. 1393؛3(1):21-29. Available from: https://sid.ir/paper/238820/fa

    IEEE: کپی

    محمد معتمدی فر، زهرا هاشمی زاده، غزاله حقیقتی، ارشید یوسفی اوروند، و هادی صدیق، “بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی دانه زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی،” علوم پزشکی صدرا، vol. 3، no. 1، pp. 21–29، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/238820/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button