APA:
کپیمعتمدی فر، محمد، هاشمی زاده، زهرا، حقیقتی، غزاله، یوسفی اوروند، ارشید، و صدیق، هادی. (1393). بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی دانه زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی. علوم پزشکی صدرا، 3(1)، 21-29. SID. https://sid.ir/paper/238820/fa
Vancouver:
کپیمعتمدی فر محمد، هاشمی زاده زهرا، حقیقتی غزاله، یوسفی اوروند ارشید، صدیق هادی. بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی دانه زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی. علوم پزشکی صدرا[Internet]. 1393؛3(1):21-29. Available from: https://sid.ir/paper/238820/fa
IEEE:
کپیمحمد معتمدی فر، زهرا هاشمی زاده، غزاله حقیقتی، ارشید یوسفی اوروند، و هادی صدیق، “بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی دانه زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی،” علوم پزشکی صدرا، vol. 3، no. 1، pp. 21–29، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/238820/fa