مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,102
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

671
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس های جدا شده از لوله گوارش مرغ های بومی جنوب غرب و شمال غرب ایران

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 39

چکیده

پروبیوتیک ها به عنوان استراتژی کنترل زیستی پاتوژن های گوارشی مشترک منقله از غذا در ارتقاء امنیت غذایی مصرف کننده مورد توجه هستند. هدف از این پژوهش بررسی خصوصیات پروبیوتیکی و توانایی مهار پاتوژن های گوارشی منتقله از غذا توسط باکتری های اسید لاکتیکی جدا سازی شده از مجرای گوارش مرغ های بومی بود. در این مطالعه توانایی تحمل اسید و صفرا در 216 جدایه اسید لاکتیکی بررسی گردید و 13 جدایه برتر به منظور توالی یابی ژن 16 S rRNA انتخاب شدند. سپس توانایی مهار پاتوژن های گوارشی مشترک بین انسان و طیور توسط جدایه های انتخابی بررسی گردید. بررسی ژن 16S rRNA در این مطالعه مشخص نمود که تمامی جدایه های متعلق به جنس های لاکتوباسیلوس بودند. از سیزده جدایه جدا شده, 7 جدایه متعلق به گونه لاکتوباسیلوس روتری ((Lactobacillus reuteri, 3 جدایه لاکتوباسیلوس کریسپاتوس (Lactobacillus crispatus) و 3 جدایه لاکتوباسیلوس سالیواروس (Lactobacillus salivarius) بودند. تمام جدایه ها قادر به تحمل3= pH به مدت 3 ساعت و توانایی تحمل 3/0 درصد صفرا بودند. از میان جدایه های مورد بررسی, 3 جدایه متعلق به گونه L. salivarius و یک جدایه متعلق به گونه L. reuteri, از توانایی بهتری جهت مهار پاتوژن های گوارشی مشترک بین انسان و طیور برخوردار بودند. این مطالعه مشخص نمود که پتانسیل پروبیوتیکی مناسب در شماری از جدایه های لاکتوباسیل جداسازی شده از روده مرغان بومی ایران در شرایط برون تنی (in vitro), آن ها را تبدیل به کاندیدهای مناسبی در ترکیب مکمل های پروبیوتیکی جهت ارتقاء امنیت غذایی مصرف کننده پس از انجام آزمایش ها درون تنی (in ovo) می نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رویان، مریم، هاشمی، مریم، صیقلانی، رامین، و علائی کردقشلاقی، حسین. (1398). ویژگی های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس های جدا شده از لوله گوارش مرغ های بومی جنوب غرب و شمال غرب ایران. بهداشت مواد غذایی، 9(3 (پیاپی 35) )، 25-39. SID. https://sid.ir/paper/223003/fa

    Vancouver: کپی

    رویان مریم، هاشمی مریم، صیقلانی رامین، علائی کردقشلاقی حسین. ویژگی های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس های جدا شده از لوله گوارش مرغ های بومی جنوب غرب و شمال غرب ایران. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(3 (پیاپی 35) ):25-39. Available from: https://sid.ir/paper/223003/fa

    IEEE: کپی

    مریم رویان، مریم هاشمی، رامین صیقلانی، و حسین علائی کردقشلاقی، “ویژگی های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس های جدا شده از لوله گوارش مرغ های بومی جنوب غرب و شمال غرب ایران،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35) ، pp. 25–39، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223003/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button