مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

973
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عکس العمل سیب جوناگلد به انبار با اتمسفر کنترل شده

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 25

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 آزمایشها روی سیب (واریته جوناگلد 2) در دانشگاه کاتولیک لوون بلژیک به منظور بررسی اثر اتمسفر کنترل شده انبار (سردخانه) بر تولید اتیلن و رسیدگی سیب در طی دوران نگهداری انجام شد. سیبها از سردخانه تجاری (.B.F.V) دارای شرایط اتمسفر کنترل شده (درجه حرارت نگهداری 1 تا 2 درجه سانتی گراد، اکسیژن 1 درصد، دی اکسید کربن 1.5 درصد و اتیلن به مقدار 500 تا 80000 قسمت در بیلیون) در طی دوران نگهداری در سه زمان (اولین، ششمین و پانزدهمین هفته) جمع آوری گردید و اندازه گیری های مقدار اتیلن تولید شده توسط هر سیب در ساعت، مقدار دی اکسید کربن تولید شده هر سیب در ساعت، سفتی و رنگ پوست هر یک از سیب ها در دو زمان، یک روز و هفت روز پس از خروج سیب از سردخانه انجام گردید. تجزیه و تحلیل آماری نتایج بدست آمده نشان داد که بین سفتی بافت سیب و اتیلن تولید شده توسط سیب در سردخانه همبستگی منفی وجود دارد. با افزایش تولید اتیلن، سفتی سیب کاهش پیدا کرد. تولید اتیلن اثری روی تولید دی اکسید کربن نداشت. بنظر می رسد که از دست دادن سفتی سیب در دروان نگهداری بستگی زیادی به تجمع اتیلن در سلول های آن در هفته های اول نگهداری دارد. از دست دادن سفتی طرف قرمز سیب نسبت به از دست دادن سفتی طرف سبز آن در طول دوران نگهداری و نیز در طول دوره پس از خروج از سردخانه بیشتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    قریشی، غلامرضا، و دپرافت، آلبرت. (1381). بررسی عکس العمل سیب جوناگلد به انبار با اتمسفر کنترل شده. علوم و صنایع کشاورزی، 16(1)، 17-25. SID. https://sid.ir/paper/22353/fa

    Vancouver: کپی

    قریشی غلامرضا، دپرافت آلبرت. بررسی عکس العمل سیب جوناگلد به انبار با اتمسفر کنترل شده. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1381؛16(1):17-25. Available from: https://sid.ir/paper/22353/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا قریشی، و آلبرت دپرافت، “بررسی عکس العمل سیب جوناگلد به انبار با اتمسفر کنترل شده،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 16، no. 1، pp. 17–25، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22353/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button