APA:
کپیمحبی، محبت، و حبیبی نجفی، محمدباقر. (1383). بهینه سازی شرایط تولید, ماندگاری و کیفیت نوشیدنی میوه ای آب پنیر. علوم و صنایع کشاورزی، 18(2)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/22396/fa
Vancouver:
کپیمحبی محبت، حبیبی نجفی محمدباقر. بهینه سازی شرایط تولید, ماندگاری و کیفیت نوشیدنی میوه ای آب پنیر. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1383؛18(2):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/22396/fa
IEEE:
کپیمحبت محبی، و محمدباقر حبیبی نجفی، “بهینه سازی شرایط تولید, ماندگاری و کیفیت نوشیدنی میوه ای آب پنیر،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 18، no. 2، pp. 1–10، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22396/fa