APA:
کپیکامل رحیمی، سوسن، الهامی راد، امیرحسین، و همتی کاخکی، عباس. (1394). فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(4 )، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/508830/fa
Vancouver:
کپیکامل رحیمی سوسن، الهامی راد امیرحسین، همتی کاخکی عباس. فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(4 ):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/508830/fa
IEEE:
کپیسوسن کامل رحیمی، امیرحسین الهامی راد، و عباس همتی کاخکی، “فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 4 ، pp. 1–8، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508830/fa