مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,640
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

3,150
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 در این تحقیق جهت بهبود ارزش تغذیه ای و افزایش سطح سلامت فرآورده های غذایی پودر نوشیدنی میوه ای تولید شده است که پساز حل کردن در آب آشامیدنی یا آب گازدار می توان نوشیدنی دلپذیری آماده نمود. در تهیه این فرمولاسیون از کنسانتره آبمیوه و عصاره میوه استفاده شده است. سه نمونه متفاوت پودر شامل فرمول1 (حاوی کنسانتره آبمیوه), فرمول 2 (حاوی نسبت معین از کنسانتره آبمیوه و عصاره میوه), فرمول 3 (حاوی عصاره میوه) تهیه گردید. از زعفران به عنوان رنگ زرد خوراکی طبیعی و سلامتی بخشدر فرمولاسیون ها استفاده شد. محصول توسط ویژگیهای ارگانولپتیکی, شیمیایی, فیزیکی و فوری مورد ارزیابی قرار گرفت. ارزیابی حسی توسط 21 نفر انجام شد. نتایج نشان داد که به طور کلی پودر نوشیدنی میوه ای مورد رضایت مصرف کننده است. نمونه حاوی عصاره میوه نسبت به دو فرمول دیگر از نظر پذیرش کلی ارجحیت داشت. ویژگی های شیمیایی نمونه ها مانند رطوبت, مواد جامد محلول در آب, اسیدیته و pH به ترتیب بین 1.32-1.42%, 9.25-10%, 1.31-1.54% و 3.43-3.52 بدست آمد. خواص فیزیکی شامل دانسیته توده و زاویه ریپوز تخلیه به ترتیب بین 0.673-0.722g/cm2 و 25.16o-27.96o بود. عدم حلالیت در نمونه ها بین 0.66-1.17% بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کامل رحیمی، سوسن، الهامی راد، امیرحسین، و همتی کاخکی، عباس. (1394). فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(4 )، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/508830/fa

    Vancouver: کپی

    کامل رحیمی سوسن، الهامی راد امیرحسین، همتی کاخکی عباس. فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(4 ):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/508830/fa

    IEEE: کپی

    سوسن کامل رحیمی، امیرحسین الهامی راد، و عباس همتی کاخکی، “فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 4 ، pp. 1–8، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508830/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button