APA:
کپیخیری زاده آروق، یونس، برمکی، مرتضی، و هاشمی مجد، کاظم. (1395). تاثیر سه نوع محلول غذایی بر صفات کمی و کیفی بوته ها و ریزغده های دو رقم سیب زمینی در سامانه هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 7(27)، 125-137. SID. https://sid.ir/paper/226355/fa
Vancouver:
کپیخیری زاده آروق یونس، برمکی مرتضی، هاشمی مجد کاظم. تاثیر سه نوع محلول غذایی بر صفات کمی و کیفی بوته ها و ریزغده های دو رقم سیب زمینی در سامانه هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1395؛7(27):125-137. Available from: https://sid.ir/paper/226355/fa
IEEE:
کپییونس خیری زاده آروق، مرتضی برمکی، و کاظم هاشمی مجد، “تاثیر سه نوع محلول غذایی بر صفات کمی و کیفی بوته ها و ریزغده های دو رقم سیب زمینی در سامانه هیدروپونیک،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 7، no. 27، pp. 125–137، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226355/fa