مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

887
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

764
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه پرایمینگ بذر در بهبود شاخص های جوانه زنی بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوری

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 61

چکیده

 به منظور مطالعه اثرات هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ بر شاخص های جوانه زنی دو رقم عدس در شرایط تنش شوری یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در سال 1390 در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد اجرا شد. عوامل آزمایش شامل دو رقم عدس (رباط و کیمیا), سه سطح پرایمینگ (هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ با Nacl و Kcl) و پنج سطح شوری حاصل از Nacl (0, 2, 4, 6 و 8 دسی زیمنس بر متر) بود. نتایج این پژوهش نشان داد که با افزایش تنش شوری تمامی شاخص های جوانه زنی کاهش یافت. تیمار هیدروپرایمینگ, شاخص های جوانه زنی بذر را تحت تنش شوری, در هر دو رقم کیمیا و رباط بهبود بخشید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آگاه، فاطمه، و نبوی کلات، سیدمحسن. (1392). مطالعه پرایمینگ بذر در بهبود شاخص های جوانه زنی بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوری. تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)، 3(2)، 53-61. SID. https://sid.ir/paper/226620/fa

    Vancouver: کپی

    آگاه فاطمه، نبوی کلات سیدمحسن. مطالعه پرایمینگ بذر در بهبود شاخص های جوانه زنی بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوری. تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)[Internet]. 1392؛3(2):53-61. Available from: https://sid.ir/paper/226620/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه آگاه، و سیدمحسن نبوی کلات، “مطالعه پرایمینگ بذر در بهبود شاخص های جوانه زنی بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوری،” تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)، vol. 3، no. 2، pp. 53–61، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226620/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button