APA:
کپیراحمی کاریزکی، علی، نخ زری مقدم، علی، و قره خانی، مهرنسا. (1392). اثر شوری و دما بر خصوصیات فیزیولوژیک جوانه زنی و رشد گیاهچه چای ترش (Hibiscus sabdariffa). تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)، 3(3)، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/226653/fa
Vancouver:
کپیراحمی کاریزکی علی، نخ زری مقدم علی، قره خانی مهرنسا. اثر شوری و دما بر خصوصیات فیزیولوژیک جوانه زنی و رشد گیاهچه چای ترش (Hibiscus sabdariffa). تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)[Internet]. 1392؛3(3):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/226653/fa
IEEE:
کپیعلی راحمی کاریزکی، علی نخ زری مقدم، و مهرنسا قره خانی، “اثر شوری و دما بر خصوصیات فیزیولوژیک جوانه زنی و رشد گیاهچه چای ترش (Hibiscus sabdariffa)،” تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)، vol. 3، no. 3، pp. 13–20، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226653/fa