مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

969
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

780
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان تولید خمیر بیوسودا از باگاس نیشکر

صفحات

 صفحه شروع 183 | صفحه پایان 194

چکیده

 از روش بیوپالپینگ با استفاده از پیش تیمار قارچی برای تولید خمیر کاغذ از باگاس نیشکر استفاده گردید. به این ترتیب که خرده های باگاس نیشکر خوزستان به مدت دو هفته در دمای 27°C و رطوبت نسبی 85-90 درصد و در شرایط غیراستریل تحت تیمار قارچ گزینش شده مولد پوسیدگی سفید "سریپوریوپسیس سابورمیسبورا L-14807" قرار گرفتند. آنگاه از خرده های باگاس تیمار شده و نمونه های شاهد با به کارگیری سه مقدار مختلف قلیا 14), 16 و 18 درصد( و دو سطح زمان پخت 15) و 20 دقیقه( در درجه حرارت 170°C خمیر کاغذ بروش سودا تهیه شد.نتایج به دست آمده نشان داد که در اثر پیش تیمار قارچی عدد کاپای خمیر کاغذ به مقدار 20.9 و بازده آن 58.7 درصد به 55.9 درصد کاهش یافته است.نتایج حاصل از اندازه گیری ویژگی های مقاومتی کاغذهای دست ساز نشان داد که پیش تیمار قارچی مقاومت به ترکیدن و مقاومت به کشش را بهبود می بخشد اما از دوام کاغذ در برابر تا شدن می کاهد.بهترین مقاومت به ترکیدن و مقاومت به کشش کاغذ دست ساز مربوط به کاغذهای ساخته شده از خمیرهای حاصل از نمونه های باگاس تیمار شده با قارچ, زمان پخت 15 دقیقه, قلیاییت 16 درصد و بهترین کاغذها از نقطه نظر دوام به تاشدن مربوط به خمیرهایی بودند که از نمونه باگاس تیمار شده, زمان پخت 15 دقیقه و قلیاییت 18 درصد تهیه گردیدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عنایتی، علی اکبر، و سلیمی، بهمن. (1384). بررسی امکان تولید خمیر بیوسودا از باگاس نیشکر. منابع طبیعی ایران، 58(1)، 183-194. SID. https://sid.ir/paper/22797/fa

    Vancouver: کپی

    عنایتی علی اکبر، سلیمی بهمن. بررسی امکان تولید خمیر بیوسودا از باگاس نیشکر. منابع طبیعی ایران[Internet]. 1384؛58(1):183-194. Available from: https://sid.ir/paper/22797/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر عنایتی، و بهمن سلیمی، “بررسی امکان تولید خمیر بیوسودا از باگاس نیشکر،” منابع طبیعی ایران، vol. 58، no. 1، pp. 183–194، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22797/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button