APA:
کپیپارسا، بهرام، عباس دخت، حمید، غلامی، احمد، و فرجی، ابوالفضل. (1396). تأثیرکاربرد باکتری رایزوبیوم ژاپونیکوم, قارچ مایکوریزا و کودشیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سویا رقم کتول در شرایط حضور و عدم حضور علف های هرز. پژوهش علف های هرز، 9(1 )، 33-48. SID. https://sid.ir/paper/230787/fa
Vancouver:
کپیپارسا بهرام، عباس دخت حمید، غلامی احمد، فرجی ابوالفضل. تأثیرکاربرد باکتری رایزوبیوم ژاپونیکوم, قارچ مایکوریزا و کودشیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سویا رقم کتول در شرایط حضور و عدم حضور علف های هرز. پژوهش علف های هرز[Internet]. 1396؛9(1 ):33-48. Available from: https://sid.ir/paper/230787/fa
IEEE:
کپیبهرام پارسا، حمید عباس دخت، احمد غلامی، و ابوالفضل فرجی، “تأثیرکاربرد باکتری رایزوبیوم ژاپونیکوم, قارچ مایکوریزا و کودشیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سویا رقم کتول در شرایط حضور و عدم حضور علف های هرز،” پژوهش علف های هرز، vol. 9، no. 1 ، pp. 33–48، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/230787/fa