APA:
کپیصمصامی، ناصر، نخ زری مقدم، علی، راحمی کاریزکی، علی، و قلی نژاد، اسماعیل. (1398). اثر قارچ میکوریزا و باکتری رایزوبیوم بر صفات کمی و کیفی سویا در واکنش به تنش خشکی. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 21(1 )، 13-26. SID. https://sid.ir/paper/209559/fa
Vancouver:
کپیصمصامی ناصر، نخ زری مقدم علی، راحمی کاریزکی علی، قلی نژاد اسماعیل. اثر قارچ میکوریزا و باکتری رایزوبیوم بر صفات کمی و کیفی سویا در واکنش به تنش خشکی. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1398؛21(1 ):13-26. Available from: https://sid.ir/paper/209559/fa
IEEE:
کپیناصر صمصامی، علی نخ زری مقدم، علی راحمی کاریزکی، و اسماعیل قلی نژاد، “اثر قارچ میکوریزا و باکتری رایزوبیوم بر صفات کمی و کیفی سویا در واکنش به تنش خشکی،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 21، no. 1 ، pp. 13–26، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209559/fa