مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

820
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر کلسترول روی شکل گیری و پایداری لیپوزوم ها با استفاده از شبیه سازی دینامیک مولکولی دانه درشت

صفحات

 صفحه شروع 241 | صفحه پایان 246

چکیده

لیپوزوم ها یا وزیکول های زیستی از کلسترول, فسفولیپید و آب تشکیل می شوند. همچنین گاهی اوقات سایر مولکول های زیستی و غیرزیستی در ساختار لیپوزوم به کار برده می شوند. مفهوم پایداری لیپوزومی, در بحث درمان بیماری ها و دارورسانی, بسیار حیاتی و مهم است و می تواند متاثر از ترکیب فسفولیپیدی غشای لیپوزوم باشد. علاوه بر این حضور و عدم حضور کلسترول نیز می تواند پایداری لیپوزومی را تحت تاثیر قرار دهد. همچنین شکل گیری لیپوزوم ها نیز تحت تاثیر حضور یا عدم حضور کلسترول است. در این تحقیق ما درصدد هستیم تا اثر حضور و عدم حضور کلسترول را روی پایداری و شکل گیری لیپوزومی بررسی کنیم, که به این منظور از روش شبیه سازی دینامیک مولکولی استفاده می شود. لیپوزوم هایی که مورد شبیه سازی قرار گرفتند شامل دو نوع لیپوزوم, لیپوزوم دوناگزومه (نوع اول) و لیپوزوم دوناگزومه فاقد کلسترول (نوع دوم) هستند. آنالیزهای شکل گیری شامل تابع توزیع شعاعی و ناحیه سطح در دسترس حلال نشان دادند که هر کدام از لیپوزوم ها ساختارهای نانودیسکی کروی ایجاد کرده اند. لیپوزوم نوع اول یک ساختار نانودیسکی و لیپوزوم نوع دوم دو ساختار نانودیسکی ایجاد کرد. همچنین آنالیزهای انرژی شامل انرژی کل, انرژی میان کنش های واندروالس و الکترواستاتیک نشان دادند که لیپوزوم نوع اول پایدارتر است. دلیل این پایداری حضور مولکول کلسترول در ساختار این لیپوزوم است که توانایی ایجاد پیوند هیدروژنی با لیپیدهای مجاور دارد و باعث افزایش پایداری می شود. به علاوه میان کنش های آب گریز بین کلسترول و فسفولیپیدها و همچنین توزیع و جهت گیری مناسب این قسمت ها سهم عمده ای در پایداری ساختار ایفا می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پرچکانی چوزکی، جلیل، و تقدیر، مجید. (1398). بررسی تاثیر کلسترول روی شکل گیری و پایداری لیپوزوم ها با استفاده از شبیه سازی دینامیک مولکولی دانه درشت. زیست فناوری، 10(2 )، 241-246. SID. https://sid.ir/paper/231226/fa

    Vancouver: کپی

    پرچکانی چوزکی جلیل، تقدیر مجید. بررسی تاثیر کلسترول روی شکل گیری و پایداری لیپوزوم ها با استفاده از شبیه سازی دینامیک مولکولی دانه درشت. زیست فناوری[Internet]. 1398؛10(2 ):241-246. Available from: https://sid.ir/paper/231226/fa

    IEEE: کپی

    جلیل پرچکانی چوزکی، و مجید تقدیر، “بررسی تاثیر کلسترول روی شکل گیری و پایداری لیپوزوم ها با استفاده از شبیه سازی دینامیک مولکولی دانه درشت،” زیست فناوری، vol. 10، no. 2 ، pp. 241–246، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/231226/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button