Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

673
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

492
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر حلال های آلی و اسمولیت ها بر فعالیت و پایداری پروتئاز خالص شده از گیاه فیکوس یوهانیس

صفحات

 صفحه شروع 535 | صفحه پایان 543

چکیده

 به کارگیری آنزیم ها در حلال های آلی از لحاظ صنعتی و بیوتکنولوژیکی بسیار حائز اهمیت است. اما حلال های آلی با تاثیر بر ساختار پروتئین ها و واسرشتگی آنها باعث کاهش فعالیت و پایداری آنزیم ها می شوند. برای رفع این مشکل می توان از روش های پایدارسازی پروتئین ها نظیر مهندسی پروتئین, تغییرات شیمیایی و به کاربردن افزودنی ها استفاده نمود. در این مطالعه سیستئین پروتئازی از شیرابه گیاه فیکوس یوهانیس تخلیص شد و فعالیت و پایداری پروتئاز در حضور حلال های مختلف مورد بررسی قرار گرفت. اثر ترهالوز, سوربیتول و ساکارز نیز بر فعالیت آنزیم در حضور حلال ها مطالعه شد. نتایج نشان داد حلال های آلی در غلظت های پایین باعث افزایش فعالیت آنزیم شده ولی با افزایش غلظت حلال ها فعالیت آنزیمی کاهش می یابد. اگرچه تا غلظت 30% حلال ها, همچنان بیش از 60% فعالیت آنزیم حفظ شده است. نتایج مطالعات پایداری پروتئاز نشان دهنده پایداری قابل توجه آنزیم نسبت به حلال های آلی است, به طوری که در حضور 50% تمامی حلال ها, آنزیم همچنان 90% پایداری ا ش را حفظ کرده است. بررسی اثر افزودنی ها نشان داد قندها موجب بهبود فعالیت آنزیم می شوند و بیشترین اثر حفظ فعالیت آنزیم مربوط به ترهالوز بود. با توجه به روش تخلیص آسان و فعالیت و پایداری قابل توجه پروتئاز مورد مطالعه در حضور حلال ها, این آنزیم برای استفاده در صنایع مختلف به خصوص سنتز پپتید پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افشارنژاد، مسلم، شاهنگیان، سیده شیرین، صالحی، محمود، و سریری، ریحانه. (1398). اثر حلال های آلی و اسمولیت ها بر فعالیت و پایداری پروتئاز خالص شده از گیاه فیکوس یوهانیس. زیست فناوری، 10(4 )، 535-543. SID. https://sid.ir/paper/231251/fa

    Vancouver: کپی

    افشارنژاد مسلم، شاهنگیان سیده شیرین، صالحی محمود، سریری ریحانه. اثر حلال های آلی و اسمولیت ها بر فعالیت و پایداری پروتئاز خالص شده از گیاه فیکوس یوهانیس. زیست فناوری[Internet]. 1398؛10(4 ):535-543. Available from: https://sid.ir/paper/231251/fa

    IEEE: کپی

    مسلم افشارنژاد، سیده شیرین شاهنگیان، محمود صالحی، و ریحانه سریری، “اثر حلال های آلی و اسمولیت ها بر فعالیت و پایداری پروتئاز خالص شده از گیاه فیکوس یوهانیس،” زیست فناوری، vol. 10، no. 4 ، pp. 535–543، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/231251/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا