APA:
کپیزایرزاده، الهام، مظاهری طهرانی، مصطفی، یگانه زاد، سمیرا، و محبی، محبت. (1397). بررسی میزان برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, عملکردی, جریان پذیری, آنتی اکسیدانی و حسی آرد سویای برشته شده به عنوان جایگزین کاکائو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(2 )، 177-196. SID. https://sid.ir/paper/233903/fa
Vancouver:
کپیزایرزاده الهام، مظاهری طهرانی مصطفی، یگانه زاد سمیرا، محبی محبت. بررسی میزان برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, عملکردی, جریان پذیری, آنتی اکسیدانی و حسی آرد سویای برشته شده به عنوان جایگزین کاکائو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(2 ):177-196. Available from: https://sid.ir/paper/233903/fa
IEEE:
کپیالهام زایرزاده، مصطفی مظاهری طهرانی، سمیرا یگانه زاد، و محبت محبی، “بررسی میزان برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, عملکردی, جریان پذیری, آنتی اکسیدانی و حسی آرد سویای برشته شده به عنوان جایگزین کاکائو،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 2 ، pp. 177–196، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233903/fa