APA:
کپیبرجیان بروجنی، ملیکا، گلی، سیدامیرحسین، قراچورلو، مریم، و عزیزی نژاد، رضا. (1394). بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر. علوم غذایی و تغذیه، 12(4 (پیاپی 48))، 101-111. SID. https://sid.ir/paper/143279/fa
Vancouver:
کپیبرجیان بروجنی ملیکا، گلی سیدامیرحسین، قراچورلو مریم، عزیزی نژاد رضا. بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(4 (پیاپی 48)):101-111. Available from: https://sid.ir/paper/143279/fa
IEEE:
کپیملیکا برجیان بروجنی، سیدامیرحسین گلی، مریم قراچورلو، و رضا عزیزی نژاد، “بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 4 (پیاپی 48)، pp. 101–111، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143279/fa