APA:
کپیغلامی، فرشته، و انصاری، سارا. (1398). اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 133-144. SID. https://sid.ir/paper/406155/fa
Vancouver:
کپیغلامی فرشته، انصاری سارا. اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):133-144. Available from: https://sid.ir/paper/406155/fa
IEEE:
کپیفرشته غلامی، و سارا انصاری، “اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 133–144، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406155/fa