مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

756
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو-خلاء

صفحات

 صفحه شروع 139 | صفحه پایان 152

چکیده

 در مطالعه حاضر, کینتیک خشک شدن ماست بدون چربی با ضخامت 2.2 میلی متر در توان های 35, 130 و 260 وات و فشارهای مطلق 60, 200, 400, 600 و 800 میلی بار در خشک کن مایکروویو-خلاء مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین برای انتخاب مناسب ترین مدل, میزان برازش داده های بدست آمده با 12 مدل تجربی و نیمه تجربی اندازه گیری شد. بر اساس یافته های این بررسی, توان مایکروویو تاثیر بسزایی در زمان خشک شدن داشت به طوری که با افزایش توان مایکروویو زمان خشک شدن از 90 دقیقه به 15 دقیقه کاهش یافت. اما کاهش فشار مطلق سامانه تاثیری در زمان خشک شدن نداشت. در میان مدل های برازش شده نیز دو مدل لوجیستیک و میدیلی و همکاران بدلیل دارا بودن بالاترین  R2و کمترینRMSE  به عنوان مناسب ترین مدل ها انتخاب شدند. در ضمن, با افزایش توان مایکروویو, ضریب نفوذ موثر از 10-10×4.42 تا 9-10×2.83 افزایش یافت در حالی که فشار روی این عامل بی تاثیر بود. انرژی فعال سازی هم با استفاده از معادله اصلاح شده آرنیوس محاسبه شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قادری، عبدالرحمن، عباسی، سلیمان، و حمیدی، زهره. (1391). انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو-خلاء. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(2)، 139-152. SID. https://sid.ir/paper/233909/fa

    Vancouver: کپی

    قادری عبدالرحمن، عباسی سلیمان، حمیدی زهره. انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو-خلاء. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(2):139-152. Available from: https://sid.ir/paper/233909/fa

    IEEE: کپی

    عبدالرحمن قادری، سلیمان عباسی، و زهره حمیدی، “انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو-خلاء،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 139–152، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233909/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا