APA:
کپیشکرپور رودباری، ریحانه، معتمدزادگان، علی، حسینی پرور، سیدهاشم، و اویسی پور، محمودرضا. (1395). بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیز شده گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(1)، 27-38. SID. https://sid.ir/paper/233928/fa
Vancouver:
کپیشکرپور رودباری ریحانه، معتمدزادگان علی، حسینی پرور سیدهاشم، اویسی پور محمودرضا. بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیز شده گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(1):27-38. Available from: https://sid.ir/paper/233928/fa
IEEE:
کپیریحانه شکرپور رودباری، علی معتمدزادگان، سیدهاشم حسینی پرور، و محمودرضا اویسی پور، “بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیز شده گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 27–38، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233928/fa