مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

8,060
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

339
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیز شده گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 38

چکیده

 پروتئین هیدرولیز شده گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) توسط آنزیم آلکالاز با فعالیت آنزیمی 35 آنسون به ازای هر کیلوگرم پروتئین در دمای ثابت 55 درجه سانتی گراد و در بازه های زمانی 10, 20 و 30 دقیقه تولید شد. در هر بازه زمانی, هیدرولیز در چهار مرحله پی در پی (با فواصل زمانی مشابه) انجام شد. خواص عملکردی از جمله ظرفیت جذب روغن, خاصیت کف زایی و امولسیون کنندگی, دانسیته توده ای و ویسکوزیته این پروتئین ها در سه درجه هیدرولیز 1.91, 2.25 و 2.53 درصد اندازه گیری گردید. بین ظرفیت جذب روغن و خاصیت کف کنندگی با درجه هیدرولیز ارتباط مشخصی وجود نداشت و هر دو پارامتر در درجه هیدرولیز 2.25% بیشترین مقدار را داشتند (P<0.05). همچنین پایداری کف طی نگهداری در دمای محیط کاهش یافته و کف تشکیل شده بعد از 60 دقیقه کاملا از بین رفت. با افزایش درجه هیدرولیز ظرفیت امولسیون کنندگی کاهش یافت. پایداری امولسیون نمونه های هیدرولیز شده با افزایش درجه هیدرولیز و مدت زمان نگهداری کاهش یافت ((P<0.05. همچنین با افزایش درجه هیدرولیز دانسیته توده ای افزایش پیدا کرد اما ویسکوزیته کاهش یافت. پروتئین های هیدرولیز شده گوشت کوسه چانه سفید خواص عملکردی مطلوبی را از خود نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکرپور رودباری، ریحانه، معتمدزادگان، علی، حسینی پرور، سیدهاشم، و اویسی پور، محمودرضا. (1395). بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیز شده گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(1)، 27-38. SID. https://sid.ir/paper/233928/fa

    Vancouver: کپی

    شکرپور رودباری ریحانه، معتمدزادگان علی، حسینی پرور سیدهاشم، اویسی پور محمودرضا. بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیز شده گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(1):27-38. Available from: https://sid.ir/paper/233928/fa

    IEEE: کپی

    ریحانه شکرپور رودباری، علی معتمدزادگان، سیدهاشم حسینی پرور، و محمودرضا اویسی پور، “بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیز شده گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 27–38، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233928/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button