مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

972
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

534
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

صفحات

 صفحه شروع 150 | صفحه پایان 157

چکیده

 به منظور بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri), تاثیر غلظت سود (0.01-1 نرمال), غلظت اسیدکلریدریک (0.01-1 نرمال) و زمان استخراج (8-3 ساعت), بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین با استفاده از طرح مرکب مرکزی به روش سطح پاسخ (RSM) مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس مدل های رگرسیونی به دست آمده, مقادیر پیش بینی شده در شرایط بهینه شامل 23.222 درصد (بازده استخراج) و 32.224oC (نقطه ذوب) بوده اند. شرایط اپتیمم با استفاده از سود 0.01 نرمال, اسید کلریدریک 0.135 نرمال و مدت زمان استخراج 3 ساعت به دست آمد. نتایج نشان داد که غلظت اسید کلریدریک و غلظت سود به شکل معنی داری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین حاصل, اثر داشت (p£0.05), ولی مدت زمان استخراج تاثیر معنی داری بر هیچ یک از دو ویژگی مورد بررسی نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسمعیلی خاریکی، مینا، رضایی، مسعود، و معتمدزادگان، علی. (1391). تاثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 150-157. SID. https://sid.ir/paper/143556/fa

    Vancouver: کپی

    اسمعیلی خاریکی مینا، رضایی مسعود، معتمدزادگان علی. تاثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):150-157. Available from: https://sid.ir/paper/143556/fa

    IEEE: کپی

    مینا اسمعیلی خاریکی، مسعود رضایی، و علی معتمدزادگان، “تاثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 150–157، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143556/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا