مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,246
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

932
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص کاربردی و فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

صفحات

 صفحه شروع 159 | صفحه پایان 169

چکیده

 گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) توسط محلول 0.1 مولار NaCl شستشو داده شد. سپس در دمای 50 درجه سانتی گراد, به مدت 120 دقیقه توسط آنزیم آلکالاز هیدرولیز و به روش پاششی خشک گردید. خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده, شامل حلالیت, دانسیته توده ای, جذب روغن, جذب ایزوترم, ویسکوزیته سینماتیک و نیز فعالیت آنتی اکسیدانی آن شامل قدرت حذف رادیکال آزادDPPH  و میزان تاثیر پروتئین هیدرولیز شده بر پایداری اکسایشی روغن سویا بررسی شد. ویسکوزیته سینماتیک و قدرت حذف رادیکال آزاد DPPH به صورت تابعی از غلظت پروتئین هیدرولیز شده اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که میزان حلالیت پروتئین هیدرولیز شده­ی گوشت کوسه چانه سفید در pH های مختلف بیش از 83.6%, میزان دانسیته توده ای 113.46 گرم بر لیتر و میزان جذب روغن, 131.15 میلی گرم به ازای 50 میلی گرم پودر پروتئین هیدرولیز شده بود. با افزایش غلظت محلول پروتئینی, ویسکوزیته سینماتیک افزایش یافت (P<0.05). قدرت حذف رادیکال آزاد DPPH پروتئین­ هیدرولیز شده با غلظت 20 میلی گرم بر میلی لیتر, 96.47% و دوره القایی 2.38 ساعت بود که بطور معنی داری (P<0.05) بیشتر از نمونه روغن بدون آنتی اکسیدان بود. در نتیجه پروتئین هیدرولیز شده کوسه چانه سفید دارای خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی مطلوب می باشد و می توان از آن به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی در صنایع غذایی یا دارویی استفاده نمود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی نژاد، مرجانه، معتمدزادگان، علی، و رضایی، مسعود. (1395). خواص کاربردی و فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). علوم و صنایع غذایی ایران، 13(50)، 159-169. SID. https://sid.ir/paper/72842/fa

    Vancouver: کپی

    علی نژاد مرجانه، معتمدزادگان علی، رضایی مسعود. خواص کاربردی و فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(50):159-169. Available from: https://sid.ir/paper/72842/fa

    IEEE: کپی

    مرجانه علی نژاد، علی معتمدزادگان، و مسعود رضایی، “خواص کاربردی و فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 50، pp. 159–169، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72842/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button