مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

914
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

705
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر نوع و غلظ نرم کننده بر ویژگی های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک

صفحات

 صفحه شروع 317 | صفحه پایان 330

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسماعیلی، سارا، محمدزاده میلانی، جعفر، و کسایی، محمدرضا. (1393). بررسی اثر نوع و غلظ نرم کننده بر ویژگی های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(4)، 317-330. SID. https://sid.ir/paper/233945/fa

    Vancouver: کپی

    اسماعیلی سارا، محمدزاده میلانی جعفر، کسایی محمدرضا. بررسی اثر نوع و غلظ نرم کننده بر ویژگی های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(4):317-330. Available from: https://sid.ir/paper/233945/fa

    IEEE: کپی

    سارا اسماعیلی، جعفر محمدزاده میلانی، و محمدرضا کسایی، “بررسی اثر نوع و غلظ نرم کننده بر ویژگی های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 317–330، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233945/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا