APA:
کپیاسماعیلی، سارا، محمدزاده میلانی، جعفر، و کسایی، محمدرضا. (1393). بررسی اثر نوع و غلظ نرم کننده بر ویژگی های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(4)، 317-330. SID. https://sid.ir/paper/233945/fa
Vancouver:
کپیاسماعیلی سارا، محمدزاده میلانی جعفر، کسایی محمدرضا. بررسی اثر نوع و غلظ نرم کننده بر ویژگی های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(4):317-330. Available from: https://sid.ir/paper/233945/fa
IEEE:
کپیسارا اسماعیلی، جعفر محمدزاده میلانی، و محمدرضا کسایی، “بررسی اثر نوع و غلظ نرم کننده بر ویژگی های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 317–330، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233945/fa