2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
استقاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جداسازی فندق با اندازه مختلف
محمودی احسان | جعفری سیدمهدی | رحمانیان ندا | اکبریان میمند محمدجواد | وطن خواه مهدی
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 881
بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری
قیطران پور آرش | الهی محمد | نجف نجفی مسعود | محبی محبت
بازدید 943
بررسی اثر نوع و غلظ نرم کننده بر ویژگی های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک
اسماعیلی سارا | محمدزاده میلانی جعفر | کسایی محمدرضا
بازدید 913
بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب
محمدزاده جلال | طباطبایی یزدی فریده | مرتضوی سیدعلی | کدخدایی رسول | کوچکی آرش
بازدید 754
تاثیر بسته بندی فعال بر خصوصیات کمی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمه ای
کریمی نیره | مشرف لاله | قزوینی حمیدرضا
بازدید 941
تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو
صباغی مسلم | مقصودلو یحیی | خمیری مرتضی | ضیایی فر امان محمد
بازدید 1067
مقایسه برخی ویژگی های حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین های آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب پنیر
میرعرب رضی سعید | محبی محبت | حدادخداپرست محمدحسین | کوچکی آرش
بازدید 937