APA:
کپیزمانی بروجنی، سعیده، و عباسی، هاجر. (1396). بررسی تاثیر آرد اکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمه شیرین. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(3 )، 261-276. SID. https://sid.ir/paper/233950/fa
Vancouver:
کپیزمانی بروجنی سعیده، عباسی هاجر. بررسی تاثیر آرد اکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمه شیرین. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(3 ):261-276. Available from: https://sid.ir/paper/233950/fa
IEEE:
کپیسعیده زمانی بروجنی، و هاجر عباسی، “بررسی تاثیر آرد اکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمه شیرین،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 3 ، pp. 261–276، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233950/fa