مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,215
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

924
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تبیین شاخص های غذای طیب به عنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند

صفحات

 صفحه شروع 62 | صفحه پایان 68

چکیده

 در ایدئولوژی اسلامی تغذیه بر جسم, فکر و ایمان انسان تاثیرگذار است و در منابع اسلامی گزاره های زیادی در زمینه تولید و تهیه مواد غذایی, تغذیه و فناوری غذایی وجود دارند که می توانند مبنای طراحی فرایندها و سیستم های غذایی باشند و یک برند برتر به نام "غذای طیب" را در مقیاس ملی و بین المللی شکل دهند, از این رو در این مقاله تحلیلی به بررسی نظرات اسلامی در مورد غذای طیب, لزوم استانداردسازی غذای طیب, تدوین شاخص های غذای طیب بر اساس مبانی اسلامی و مقایسه شاخص های استخراجی با معیارهای غذای حلال, ارگانیک و فراسودمند ( Functional Food) پرداخته شده است. برند حلال حاصل تبدیل معیارهای لااقلی دین اسلام در زمینه مواد غذایی به محصول و استانداردهای غذایی است. تحلیل عمیق تر گزاره های دینی ما را به پیش فرض های بالاتری هدایت می کند که استفاده از آن ها می تواند موجب شکل گیری یک برند غذایی برتر با عنوان برند غذایی طیب گردد که کیفیت آن به مراتب بالاتر از برند غذایی حلال می باشد. قرآن کریم عالی ترین استانداردها را در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی تحت عنوان طیب ارائه نموده است تا تمامی جنبه های کیفیت را به لحاظ پاک بودن, بهداشتی بودن, ایمن بودن, مقوی بودن و مغذی بودن تامین نماید. اجرای چنین استانداردهای پیشرفته ای نیازمند فهم صحیح قرآن, کسب دانش های مدرن, آموزش و ترویج عملی فرهنگ طیب و اجرای سیستم های تضمین ایمنی و کیفیت می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

ناجی طبسی، سارا، زمانی، حسین، و فیضی، جواد. (1397). تبیین شاخص های غذای طیب به عنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند. دین و سلامت، 6(1 )، 62-68. SID. https://sid.ir/paper/262731/fa

Vancouver: کپی

ناجی طبسی سارا، زمانی حسین، فیضی جواد. تبیین شاخص های غذای طیب به عنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند. دین و سلامت[Internet]. 1397؛6(1 ):62-68. Available from: https://sid.ir/paper/262731/fa

IEEE: کپی

سارا ناجی طبسی، حسین زمانی، و جواد فیضی، “تبیین شاخص های غذای طیب به عنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند،” دین و سلامت، vol. 6، no. 1 ، pp. 62–68، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/262731/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button