APA:
کپیناجی طبسی، سارا، زمانی، حسین، و فیضی، جواد. (1397). تبیین شاخص های غذای طیب به عنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند. دین و سلامت، 6(1 )، 62-68. SID. https://sid.ir/paper/262731/fa
Vancouver:
کپیناجی طبسی سارا، زمانی حسین، فیضی جواد. تبیین شاخص های غذای طیب به عنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند. دین و سلامت[Internet]. 1397؛6(1 ):62-68. Available from: https://sid.ir/paper/262731/fa
IEEE:
کپیسارا ناجی طبسی، حسین زمانی، و جواد فیضی، “تبیین شاخص های غذای طیب به عنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند،” دین و سلامت، vol. 6، no. 1 ، pp. 62–68، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/262731/fa