APA:
کپیمشتاقی، سپیده، و گلی، محمد. (1399). مقایسه ی اثر ضداکسایشی سلنیت سدیم میکروکپسول شده و ریزپوشانی نشده با بوتیل هیدروکسی آنیزول در روغن سویا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(1 )، 85-98. SID. https://sid.ir/paper/233989/fa
Vancouver:
کپیمشتاقی سپیده، گلی محمد. مقایسه ی اثر ضداکسایشی سلنیت سدیم میکروکپسول شده و ریزپوشانی نشده با بوتیل هیدروکسی آنیزول در روغن سویا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1399؛9(1 ):85-98. Available from: https://sid.ir/paper/233989/fa
IEEE:
کپیسپیده مشتاقی، و محمد گلی، “مقایسه ی اثر ضداکسایشی سلنیت سدیم میکروکپسول شده و ریزپوشانی نشده با بوتیل هیدروکسی آنیزول در روغن سویا،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 9، no. 1 ، pp. 85–98، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233989/fa