APA:
کپیجلالی زند، فروزان، و گلی، محمد. (1399). اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده به روش تبخیر حلال, در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(5 (پیاپی 65) )، 669-685. SID. https://sid.ir/paper/367861/fa
Vancouver:
کپیجلالی زند فروزان، گلی محمد. اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده به روش تبخیر حلال, در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(5 (پیاپی 65) ):669-685. Available from: https://sid.ir/paper/367861/fa
IEEE:
کپیفروزان جلالی زند، و محمد گلی، “اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده به روش تبخیر حلال, در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 5 (پیاپی 65) ، pp. 669–685، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367861/fa