APA:
کپیصادقی، علیرضا، و عابدفر، عباس. (1395). مقایسه اثر درصد شکر و زمان تخمیر خمیرترش حاوی کشت آغازگر اختصاصی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر کیفیت نان بربری تولیدی با آردهای دارای دو درجه استخراج مختلف. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(2)، 153-170. SID. https://sid.ir/paper/234000/fa
Vancouver:
کپیصادقی علیرضا، عابدفر عباس. مقایسه اثر درصد شکر و زمان تخمیر خمیرترش حاوی کشت آغازگر اختصاصی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر کیفیت نان بربری تولیدی با آردهای دارای دو درجه استخراج مختلف. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(2):153-170. Available from: https://sid.ir/paper/234000/fa
IEEE:
کپیعلیرضا صادقی، و عباس عابدفر، “مقایسه اثر درصد شکر و زمان تخمیر خمیرترش حاوی کشت آغازگر اختصاصی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر کیفیت نان بربری تولیدی با آردهای دارای دو درجه استخراج مختلف،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 153–170، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234000/fa