مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,239
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

569
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش آرد جو حاوی کشت آغازگر پدیوکوکوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری

صفحات

 صفحه شروع 32 | صفحه پایان 43

چکیده

 در این پژوهش, تاثیر استفاده از خمیرترش آرد جو حاوی کشت آغازگر پدیوکوکوس استیلسی در سه بازده خمیر 160, 270, 450 و با اعمال محدوده های دمایی 28, 32, 36 درجه سانتی گراد و زمانی 16, 24, h32 تخمیر, بر میزان اسید فیتیک خمیر و نان بربری به روش جذب سنجی مبتنی بر تعیین میزان آهن, مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش دما و زمان تخمیر, اسیدیته قابل تیتر به طور معنی داری (P£0.05) افزایش و مقدار اسید فیتیک و pH خمیر و نان بربری تولیدشده از آن به طور معنی داری (P£0.05) کاهش می یابد. علاوه بر این, افزایش بازده خمیر از 160 تا 450 نیز باعث افزایش معنی دار (P£0.05) اسیدیته قابل تیتر و کاهش معنی دار (P£0.05) اسید فیتیک و pH در خمیر و نان های تولیدشده از آن گردید. رابطه رگرسیونی اسیدیته قابل تیتر خمیرترش با میزان اسید فیتیک خمیر نان و نان بربری تولیدی به ترتیب دارای ضرایب همبستگی 0.947 (مدل خطی) و 0.842 (مدل توان لجستیک) بود و با افزایش اسیدیته قابل تیتر خمیرترش, مقدار اسید فیتیک کاهش یافت. با توجه به نتایج به دست آمده می توان با کنترل شرایط تخمیر خمیرترش, میزان اسید فیتیک نان بربری تولیدی را به شکل موثری در مقایسه با نمونه شاهد کاهش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامحسین پور، علی اکبر، ابراهیمی، مریم، و رییسی، مجتبی. (1396). ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش آرد جو حاوی کشت آغازگر پدیوکوکوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(2 )، 32-43. SID. https://sid.ir/paper/254874/fa

    Vancouver: کپی

    غلامحسین پور علی اکبر، ابراهیمی مریم، رییسی مجتبی. ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش آرد جو حاوی کشت آغازگر پدیوکوکوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(2 ):32-43. Available from: https://sid.ir/paper/254874/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر غلامحسین پور، مریم ابراهیمی، و مجتبی رییسی، “ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش آرد جو حاوی کشت آغازگر پدیوکوکوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 2 ، pp. 32–43، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254874/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا