APA:
کپیغلامحسین پور، علی اکبر، ابراهیمی، مریم، و رییسی، مجتبی. (1396). ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش آرد جو حاوی کشت آغازگر پدیوکوکوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(2 )، 32-43. SID. https://sid.ir/paper/254874/fa
Vancouver:
کپیغلامحسین پور علی اکبر، ابراهیمی مریم، رییسی مجتبی. ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش آرد جو حاوی کشت آغازگر پدیوکوکوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(2 ):32-43. Available from: https://sid.ir/paper/254874/fa
IEEE:
کپیعلی اکبر غلامحسین پور، مریم ابراهیمی، و مجتبی رییسی، “ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش آرد جو حاوی کشت آغازگر پدیوکوکوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 2 ، pp. 32–43، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254874/fa