مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

838
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

693
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنیم پراکسیداز و شاخص های رنگی آب هویج

صفحات

 صفحه شروع 267 | صفحه پایان 282

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایاسه، علی، علیزاده، محمد، اسمعیلی، محسن، مهرداد، عباس، و جوادزاده، یوسف. (1393). تاثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنیم پراکسیداز و شاخص های رنگی آب هویج. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(3)، 267-282. SID. https://sid.ir/paper/234033/fa

    Vancouver: کپی

    ایاسه علی، علیزاده محمد، اسمعیلی محسن، مهرداد عباس، جوادزاده یوسف. تاثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنیم پراکسیداز و شاخص های رنگی آب هویج. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(3):267-282. Available from: https://sid.ir/paper/234033/fa

    IEEE: کپی

    علی ایاسه، محمد علیزاده، محسن اسمعیلی، عباس مهرداد، و یوسف جوادزاده، “تاثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنیم پراکسیداز و شاخص های رنگی آب هویج،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 3، pp. 267–282، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234033/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button