APA:
کپیایاسه، علی، علیزاده، محمد، اسمعیلی، محسن، مهرداد، عباس، و جوادزاده، یوسف. (1393). تاثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنیم پراکسیداز و شاخص های رنگی آب هویج. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(3)، 267-282. SID. https://sid.ir/paper/234033/fa
Vancouver:
کپیایاسه علی، علیزاده محمد، اسمعیلی محسن، مهرداد عباس، جوادزاده یوسف. تاثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنیم پراکسیداز و شاخص های رنگی آب هویج. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(3):267-282. Available from: https://sid.ir/paper/234033/fa
IEEE:
کپیعلی ایاسه، محمد علیزاده، محسن اسمعیلی، عباس مهرداد، و یوسف جوادزاده، “تاثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنیم پراکسیداز و شاخص های رنگی آب هویج،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 3، pp. 267–282، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234033/fa