2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بررسی اثرات ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک
زرین رسول | قاسم پور زهرا | رضازادباری محمود | علیزاده محمد | مقدس کیا احسان
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 2068
بررسی سینتیک و بهینه سای شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیوامولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب پنیر
محمدزاده جلال | طباطبایی یزدی فریده | مرتضوی سیدعلی | کدخدایی رسول | کوچکی آرش
بازدید 958
بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین
فرجی کفشگری سمانه | اعلمی مهران | خمیری مرتضی | معتمدزادگان علی | اکبریان میمند محمدجواد
بازدید 953
تاثیر دما، زمان و نسبت های مختلف آنیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر
پیری قشلاقی شیما | صادقی ماهونک علیرضا | قربانی محمد | اعلمی مهران
بازدید 863
تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب
بهنیا آرمیتا | کاراژیان حجت | نیازمند راضیه | محمدی نافچی عبدالرضا
بازدید 1461
تاثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنیم پراکسیداز و شاخص های رنگی آب هویج
ایاسه علی | علیزاده محمد | اسمعیلی محسن | مهرداد عباس | جوادزاده یوسف
بازدید 828
مدلسای شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فییکوشیمیایی مختلف به روش نرو- فای
شهیدی نوقابی مهناز | رضوی سیدمحمدعلی | شهیدی نوقابی مصطفی
بازدید 724